piektdiena, 2011. gada 1. aprīlis
Sāļā torte
2 baltmaizes kukuļi (četrkantainie)
500 g majonēze
1 kg krabju nūjiņas
1 paciņa garneles
250 g krējums
dilles
Ar šo daudzumu var uztaisīt divas mazākas kūkas (tāda kā redzams attēlā) vai arī vienu lielu. Vēlams gatavot iepriekšējā dienā pirms svinībām, lai labāk savelkas.
Samaļ krabju nūjiņas, samaisa ar krējumu un majonēzi. Baltmaizes šķēlēm nogriež garoziņas. Maize jāliek 3 kārtās. Pa vidu starp tām pildījumu jāklāj diezgan biezā kārtā, jo lielākā daļa iesūksies maizē. Nākamajā dienā nodekorē virsējo kārtu ar mazliet krējuma, sasmalcinātām dillēm un garnelēm.
Pamielojiet acis pie mūsu svētku galda:
Lai labi garšo,
Elīna*
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru